Naar hoofdinhoud Naar footer

Mijn Vilans Protocollen - Altijd een actuele vaardigheidstoets beschikbaar

Gepubliceerd op: 20-06-2024

Laatst bijgewerkt op: 20-06-2024

Met een abonnement op de Vilans Protocollen beschik je over actuele werkinstructies én over actuele vaardigheidstoetsen. Met één druk op de knop maak je zelf bij een werkinstructie een vaardigheidstoets aan op het moment dat je hem nodig hebt. Is de werkinstructie gewijzigd? Dan wordt de vaardigheidstoets automatisch aangepast. Je kunt de vaardigheidstoet invullen op een computer, laptop, tablet of telefoon.

Na het invullen, kun je de vaardigheidstoets downloaden als pdf en verwerken zoals het in jouw organisatie is afgesproken. Bijvoorbeeld in een LeerManagementSysteem (LMS). Niet meer printen op papier, dus een duurzame oplossing.

Kleine stappen of grote stappen

De vaardigheidstoets volgt de stappen van een werkinstructie. Per stap kan aangevinkt worden of een student of medewerker de stap goed heeft ingevuld. Je kunt er zelf voor kiezen of je dit gedetailleerd per kleine stap doet, of dat je checkt op grote stappen (een optelsom van kleine stapjes bij elkaar). De organisatie maakt hier zelf afspraken over, de ene organisatie wil gedetailleerder toetsten dan de ander. Daarom bieden we dit op maat aan. 

Oefenen of aftoetsen

Met de vaardigheidstoets kunnen studenten en zorgmedewerkers elkaar onderling beoordelen bij het oefenen van vaardigheden. Dit kan zo vaak als ze willen. Iedere keer kan een nieuwe vaardigheidstoets worden aangemaakt. En is het tijd voor het echte aftoetsen dan kan de beoordelaar de vaardigheidstoets als officiële toets gebruiken.

Nieuwsgierig naar de werkinstructie én de vaardigheidstoets? Bekijk het filmpje:

YouTube video thumbnail

Deel deze pagina via:

Stel je vraag aan