Naar hoofdinhoud Naar footer

Kennisplein Zorg voor Beter vernieuwd: nog beter vinden wat je zoekt

Gepubliceerd op: 20-06-2023

De website van Zorg voor Beter is in een compleet nieuw jasje gestoken. Het vernieuwde, kleurrijke logo laat nog beter zien dat we hart hebben voor zorg en ondersteuning. De website oogt frisser en eigentijdser en biedt je alle informatie zo overzichtelijk mogelijk aan. We hebben zowel de huisstijl als de nieuwe opzet van de website getest bij de panelleden van Zorg voor Beter. De eerste reacties waren positief!

Wat is er verbeterd?

Alle 24 thema’s van Zorg voor Beter zijn opnieuw ingedeeld en ieder (deel)onderwerp is zoveel mogelijk voorzien van bijpassende tips en tools. Ook vind je prominent op de homepage nu een zoekbalk. Dit zorgt ervoor dat je direct en gericht aan de slag kunt met je vraag. Vervolgens kun je de resultaten sorteren en filteren zodat je makkelijker die dingen vindt die je zoekt. Meer focus in je zoekactie dus! Op de homepage vind je ook al wat recent en uitgelicht nieuws en verhalen uit de praktijk. Als je liever via een menustructuur je weg zoekt, dan is er nog steeds een navigatiebalk bovenaan de website die je brengt naar de rubrieken: ‘actueel, ‘thema’s’, ‘kennis delen', 'over ons' en 'contact'.

Digitale rondleiding

Laat je verrassen door de nieuwe look and feel van onze website en ontdek hoe je nog makkelijker praktisch toepasbare kennis kunt vinden die je nodig hebt voor je werk. Klik door de site of bekijk het korte instructiefilmpje waarin je een digitale rondleiding door de vernieuwde website krijgt. 

Bekijk de instructievideo:

YouTube video thumbnail

Zorg voor Beter

Informatie over ouderenzorg is vaak versnipperd over verschillende websites en publicaties. Op het kennisplein Zorg voor Beter is deze kennis gebundeld, met betrouwbare en actuele informatie die zorgmedewerkers in de praktijk kunnen gebruiken om de ouderenzorg en zorg aan chronisch zieken te verbeteren. Zorg voor Beter is een initiatief van V&VN, ActiZ, ZorgThuisNL, ZonMw en Vilans.

Laat het weten!

Kom je iets tegen dat nog niet helemaal goed werkt of heb je ergens vragen over? Laat het ons dan weten. Met jouw hulp maken we Zorg voor Beter graag nóg beter!

Deel deze pagina via:

Stel je vraag aan