Naar hoofdinhoud Naar footer

Ontmoet Vilans op Zorg & ICT, het grootste health tech event

Gepubliceerd op: 05-06-2023

Kom naar Zorg & ICT, het grootste health tech event van Nederland en dé ontmoetingsplek voor duizenden zorgprofessionals. Van 13 t/m 15 juni 2023 staat alles in het teken van relevante ICT-oplossingen en technologieën voor de zorg. Vilans is kennispartner van Zorg & ICT en verzorgt alle dagen om 15.30 uur een Toekomst Expositie en op 14 juni de Techtalks live in de Health Tech Academy.

Registreer je gratis en je ziet, hoort en leert hoe je zorginnovaties succesvol toepast binnen jouw organisatie en hoe we samen werken aan toekomstbestendige zorg. Kom van 13 t/m 15 juni 2023 naar Zorg & ICT in Jaarbeurs Utrecht, hét grootste health tech event van Nederland. Ontmoet 200 exposanten en start-ups, neem deel aan guided tours en kies uit 150 kennissessies met topsprekers als prof. Marcel Levi, dr. Helen Mertens, David Jongen, prof.dr. Diederik Gommers, techjournalist Daniël Verlaan, minister Conny Helder en illusionist Victor Mids. 

Vilans

Vilans is kennispartner van Zorg & ICT en verzorgt alle dagen om 15.30 uur een Toekomst Expositie en op 14 juni de Techtalks live in de Health Tech Academy.

Aanmelden

Deel deze pagina via: