Naar hoofdinhoud Naar footer

Start campagne 'Deel je kennis voor de (gehandicapten)zorg!’

In de gehandicaptensector is veel kennis en ervaring aanwezig. Maar vaak blijft dit weggestopt binnen een organisatie. Het Kennisplein Gehandicaptensector hecht veel waarde aan kennis en ervaringen uit de praktijk. Via een panel nodigen ze daarom iedereen die werkt in de gehandicaptensector uit om mee te praten, mee te denken en mee te doen.

YouTube video thumbnail

Start campagne

Kennisplein Gehandicaptensector is een kennispodium voor de gehandicaptensector en een platform om ervaringen te delen. Ze geven een stem aan wat er in de gehandicaptensector leeft en stimuleren kennisdeling. 19 september start de campagne ‘Deel je kennis voor de zorg!’. Ze roepen iedereen die werkt in de gehandicaptensector op om mee te doen, zich aan te melden voor het panel en hun geluid te laten horen. In de campagne roept rapper Jordi, die zelf een beperking heeft, professionals in de zorg op om zich te laten horen en mee te doen.

Podium voor ambassadeurs in de gehandicaptenzorg

Dit sluit helemaal aan bij het geluid dat ook de door beroepsverenigingen BPSW en V&VN opgeleide ambassadeurs in de gehandicaptenzorg laten horen. Vol enthousiasme haken zij aan.  Zij zetten hun vak op de kaart, delen hun ervaringen en agenderen belangrijke thema's nu ook via het Kennisplein Gehandicaptensector.

Deel deze pagina via:

Contactpersoon