Naar hoofdinhoud Naar footer

Tegen welk vraagstuk loop jij aan op het gebied van digitale zorg?

Technologie wordt steeds relevanter en nieuwe digitale toepassingen zijn in opkomst. Zorgorganisaties zetten steeds meer in op zorgtechnologie en datagedreven werken. Dit is nodig om arbeidsondersteuning te bieden en hiermee werkdruk te verlichten. Tegelijkertijd zien we dat er nog veel vragen over dit onderwerp zijn.

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van digitale zorg? Welke ontwikkelingen zijn er om de medewerkers te ondersteunen, wie is waarmee bezig, wat is succesvol en welke wet- en regelgeving komt hierbij kijken? Er is een grote behoefte aan kennisontwikkeling en centrale kennisverspreiding over digitale toepassingen. Wij horen graag waar jouw specifieke behoefte zit. Vanuit het thema digitale zorg wil Vilans continu vraagstukken ophalen uit het veld die spelen rond dit thema en vervolgens verwerken in de kennisontwikkeling en -verspreiding.

Wat gebeurt er met de vragen?

De vraagstukken die binnen komen worden geanalyseerd, geclusterd en geprioriteerd. Het doel is om met verschillende organisaties te werken aan de vraagstukken ten behoeve van werkdrukverlichting. 

Jouw vraagstuk belandt in één van deze routes:

  • Wanneer er al veel kennis over jouw vraagstuk is, sturen we deze bestaande informatie en kennis toe.
  • We leggen de verbinding met andere organisaties die al bezig zijn met dit vraagstuk.
  • Je wordt uitgenodigd voor een online inloopbijeenkomst waarin jouw vraagstuk wordt behandeld.

Laat weten wat jouw vraagstuk is via dit formulier of mail naar digitalezorg@vilans.nl.

Voor een verdieping op de vraagstukken vinden er gedurende het jaar online inloopsessies plaats. Houd de agenda in de gaten voor de data van deze sessies.

Deel deze pagina via: