Naar hoofdinhoud Naar footer

Wat kan technologie in de wijk voor u betekenen?

Gepubliceerd op: 01-01-2017

Wat zijn de technologische mogelijkheden in de zorg in 2030? Met onze videobites beleeft u verschillende scenario’s. Van stappentellers en slaapapps tot drones en Virtual Reality-brillen. Bekijk wat het voor u kan betekenen, laat u uitdagen door de challenge!

Technologie voor betere zorg in de toekomst

We zien het overal om ons heen, een toename aan technologie. Ook bij de zorgverleners in de wijk. We ontdekken steeds meer wat technologie voor ons kan betekenen. Welke technologieën voor ons van toegevoegde waarde zijn en waar we het beste op kunnen investeren. We kunnen de toekomst niet voorspellen maar we kunnen wel uitzoeken wat technologie voor zorgaanbieders, zorgnetwerken en burgerinitiatieven kan betekenen om nog betere zorg te kunnen bieden.

Ondersteuning voor wijkprofessionals

Professionals in de wijk hebben zelf niet altijd een beeld over hoe technologieën hen kunnen ondersteunen. Door de drukte van het reguliere werk hebben zij vaak geen tijd om zich hier in te verdiepen. De scenario’s geven u ideeën over toegankelijke technologieën die professionals in de wijk ondersteunen. Laat u uitdagen!

Downloads

Deel deze pagina via:

Soort

Kennisbundel

Taal

Nederlands

Prijs

Gratis