Naar hoofdinhoud

Anders besturen: van regeldruk naar regelgeluk

Datum/tijd

Woensdag 25 mei 2022 van 17.00 uur tot 18.30 uur

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport organiseert woensdag 25 mei een online bijeenkomst voor zorgbestuurders over het verminderen van regeldruk in de zorg op lokaal niveau. Onderwerpen als uitdagingen op het gebied van regeldruk, goede ontregelvoorbeelden en vermindering van regeldruk in de toekomst komen aan bod.

Om de regeldruk op lokaal niveau aan te pakken organiseert het ministerie op woensdag 25 mei van 15:00 tot 16:30 een online bijeenkomst voor zorgbestuurders om in de eigen organisatie aan de slag te gaan met ontregelen. Tijdens de bijeenkomst gaan twee zorgbestuurders en twee zorgprofessionals in gesprek over hoe zij dit hebben aangepakt, welke uitdagingen zij tegenkwamen, en wat dit hen heeft opgeleverd. Vanuit het ministerie van VWS sluit directeur-generaal van de directie Curatieve Zorg dr. J.A.A.M. (Ronnie) van Diemen aan om haar kijk op regeldruk en ervaringen rondom cultuurveranderingen binnen een organisatie te delen.

Voor wie?

We organiseren dit event voor jou als zorgbestuurders, om je te enthousiasmeren over en te ondersteunen bij de aanpak van regeldruk. Verschillende ontregelinitiatieven komen aan bod die handvatten kunnen bieden om binnen je eigen organisatie ook aan de slag te gaan met het aanpakken van regeldruk. 

Type evenement

Online

Locatie

Aanmelden

Aanmelden

Deel deze pagina via: