Naar hoofdinhoud

Congres Gehandicaptenzorg #InZo2022

Startdatum

27-06-2022 10:00

Einddatum

27-06-2022 17:00

Congres #InZo2022 vindt plaats op maandag 27 juni in het Congrescentrum NBC in Nieuwegein van 10.00-17.00 uur; een deel van het programma bieden we digitaal aan. Meld je nu aan en ontvang binnenkort de definitieve uitnodiging in je mailbox.

In de gehandicaptenzorg werken veel bevlogen professionals dagelijks aan sociale innovaties en het gebruik van zorgtechnologie om het leven van mensen met een beperking en hun naasten zo volwaardig mogelijk te maken. Dit doen zij in nauwe samenwerking met mensen met een beperking zelf en hun naasten. Tijdens dit congres kun je volop kennismaken met de mensen achter deze inspirerende voorbeelden. Ook kun je een aantal vernieuwingen zelf ervaren én gelijkgestemden ontmoeten. Leer van de ervaringen en resultaten van 3 jaar werken met de Innovatie-impuls. En laat je inspireren door de praktijkvoorbeelden uit Begeleiding à la carte. 

Inschrijven

Zet maandag 27 juni alvast in je agenda en registreer je belangstelling hier. Je krijgt dan als eerste een uitnodiging voor de definitieve inschrijving voor het congres Gehandicaptenzorg #InZo2022.

#InZo2022 is een congres van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in samenwerking met Academy het Dorp en Vilans, kennisorganisatie voor zorg en ondersteuning.

Type evenement

Hybride