Naar hoofdinhoud

Congres Toekomstagenda Gehandicaptenzorg en -ondersteuning

Startdatum

12-12-2022 09:00

Einddatum

12-12-2022 17:00

Zet maandag 12 december vast in je agenda! Het Congres Toekomstagenda Gehandicaptenzorg en -ondersteuning vindt dan plaats in het Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Een gedeelte van het programma is ook online te volgen.

Ieder mens wil een zo fijn mogelijk leven; op een eigen manier, in een prettige omgeving en met het gevoel dat je er toe doet. Samen werken we aan goede zorg en ondersteuning zodat iedereen meedoet; van volop participeren tot zo betekenisvol mogelijk leven. We zetten in op een toekomstbestendige basis en hebben oog voor werkplezier.

Tijdens het congres staan de actielijnen uit de ‘Toekomstagenda: zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking’ centraal. Waar zetten we op in? Hoe zorgen we ervoor dat we dit samen doen? En hoe kunnen we van elkaar leren? Hierover gaan we onder meer in gesprek met minister Conny Helder.

Namens het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport nodigen we jou graag uit voor het congres Toekomstagenda Gehandicaptenzorg en -ondersteuning. Het congres is gratis. Wil jij erbij zijn? Zet maandag 12 december alvast in je agenda en meld je aan!

Type evenement

Hybride

Locatie

Postillion Hotel

Baan van Fectio 1

Bunnik

Aanmelden

Aanmelden