Naar hoofdinhoud Naar footer

Laat je inspireren door de Dementie Lenteweek 2024!

Datum/tijd

Maandag 08 april 2024 00.00 uur tot en met vrijdag 12 april 2024 06.00 uur

Samen met buren, mantelzorgers en mensen uit de wijk, kunnen we ook in de toekomst goede dementiezorg en -ondersteuning bieden. Maar hoe dan? Daarvoor kun je tijdens de Dementie Lenteweek 2024 iedere dag een webinar volgen. Zo ga je met plezier en nieuwe zin weer aan de slag! Doe ook mee en reserveer 8 tot en met 12 april alvast in je agenda!

Korte online sessies die je makkelijk met je werk combineert. Inspiratie die je kunt toepassen in je werk. En er is ruimte voor kennis én uitwisseling. Dat is waar de Dementie Lenteweek uit bestaat. 

Jouw voordeel

Je ontmoet andere professionals en vergroot zo je netwerk. En je kunt meedoen aan de sessies die voor jou interessant zijn. Je doet mee wanneer jij wil!

PS We zijn druk bezig om een interessante spreker uit te nodigen. We kunnen nog niet verklappen wie, maar reken maar dat deze spreker veel van dementie weet. 

Voor wie

De Dementie Lenteweek is met name bedoeld voor zorgmedewerkers, mantelzorgers, helpenden, gastvrouwen, vrijwilligers(coördinatoren), beleidsadviseurs en andere geïnteresseerden in dementiezorg en -ondersteuning. 

Programma en aanmelden

Over de organisator

Het Kennisnetwerk Dementie organiseert de Dementie Lenteweek 2024. Dit netwerk bestaat uit de volgende zorgorganisaties: AxionContinu, Pleyade, Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé, Topaz, WZH en ZHGA. Vilans faciliteert het netwerk en deze lenteweek. Sinds vorig jaar richt het netwerk zich vooral op de toekomst van dementiezorg en -ondersteuning. Iedere organisatie verzorgt een workshop tijdens de Dementie Lenteweek. Je leert dus écht van elkaar en gaat samen op zoek naar passende antwoorden op vragen die bij iedereen spelen.  

Locatie

Online

Deel deze pagina via: