Naar hoofdinhoud

Jubileumdag: 25 jaar Vilans-protocollen

Startdatum

07-10-2022 00:00

Einddatum

07-10-2022 00:00

Dit jaar bestaan de Vilans-protocollen 25 jaar. Al die tijd kan je vertrouwen op de protocollen, ter ondersteuning van het leveren van goede zorg. Jullie weten onze protocollen te vinden als het nu gaat om zwachtelen, injecteren of tijdens de mondverzorging. Zonder jullie vragen en feedback waren de protocollen niet geworden tot wat ze nu zijn. Want we schrijven de Vilans-protocollen voor en met jullie!

Ook de Databank Erkende Interventies viert een jubileum. Het erkenningstraject bestaat 15 jaar; in de databank vind je een overzicht van onderbouwde en effectieve interventies die goed uitvoerbaar zijn in de ouderen- en gehandicaptenzorg.

We staan graag stil bij deze twee bijzondere momenten. Daarom organiseert Vilans op 7 oktober, in de Jaarbeurs Utrecht, een speciale jubileumdag om samen terug én vooruit te blikken op ‘Al die tijd, kwaliteit!’ 

Dit kun je verwachten

Kom samen met je collega’s naar deze dag. Laat je inspireren door interessante workshops en wissel kennis en ervaring uit met je vakgenoten. Ook is er tijd en ruimte voor ontspanning. We weten dat je als zorgprofessional altijd voor de cliënt klaarstaat en deze dag staan jullie centraal!

Save the date

Meer informatie over deze dag, en de mogelijkheid om je aan te melden, volgen later via de nieuwsbrieven en kanalen van Vilans. Noteer 7 oktober dus vast in je agenda!

Praktische informatie

Datum: 7 oktober 2022

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Kosten: gratis

Type evenement

Op locatie

Locatie

Jaarbeurs

Jaarbeursplein

Utrecht