Naar hoofdinhoud

Lunch-webinar: MVP in de praktijk; zo werkt dat!

Startdatum

10-03-2022 13:00

Einddatum

10-03-2022 14:00

Mijn Vilans Protocollen is een jaar in gebruik. Heel veel zorgprofessionals maken inmiddels gebruik van deze nieuwe online omgeving, waarmee je direct toegang hebt tot onze protocollen op het moment dat je ze nodig hebt, op de manier die bij jou past. Werk je er nog niet mee? Of ben je nieuwsgierig naar hoe je nog meer uit deze vernieuwde omgeving kunt halen? Sluit dan aan bij dit lunch-webinar.

Wanneer: Donderdag 10 maart 2022, van 12.00 tot 13.00 uur

Waar: Online, via MS Teams

Voor wie: Agogisch medewerkers, zorgprofessionals zonder specifieke zorgachtergrond, verzorgenden, verpleegkundigen

Over het webinar

In dit webinar staan we stil bij het belang en de noodzaak van het volgen van goede zorgprotocollen. Zorgorganisaties zijn verplicht om zorgprotocollen te hebben. Vilans biedt een database met ruim 500 protocollen en werkinstructies waar zorgprofessionals direct mee aan de slag kunnen. Deze zijn te vinden in onze online omgeving Mijn Vilans Protocollen.

Maar hoe maak je slim gebruik van deze omgeving? Onze experts leggen uit hoe de omgeving werkt, en lopen samen met jou de verschillende schermen langs. Ook leer je hoe je snel en eenvoudig een vaardigheidstoets afneemt. Verder is er aandacht voor het gebruik van de protocollen door zorgmedewerkers die geen zorgachtergrond hebben.

De webinars van Mijn Vilans Protocollen worden altijd opgenomen en komen in de daarop volgende Nieuwsflits ter beschikking.

Type evenement

Online

Aanmelden

Aanmelden

Deel via

Contactpersoon