Naar hoofdinhoud

Landelijke netwerkbijeenkomst – Brandstof voor duurzame medische zorg

Startdatum

21-06-2022 15:30

Einddatum

21-06-2022 19:00

Waardigheid en trots in de regio nodigt je samen met de Erasmus Universiteit uit voor de landelijke netwerkbijeenkomst ‘Brandstof voor duurzame medische zorg – regionale bewegingen naar anders organiseren van medische zorg’.

In vertrouwen samenwerken aan goede, toegankelijke en betaalbare zorg voor ouderen en kwetsbare cliënten. Dat is in veel regio’s een belangrijke ambitie. Het netwerk laat regio’s aan het woord die deze ambitie hebben gekoppeld aan praktische stappen. Zij delen hun projectervaringen met jou.

Vernieuwend

Wil je geïnspireerd worden door regio’s die bezig zijn met vernieuwende stappen in duurzame medische zorg voor ouderen en kwetsbare cliënten? Schrijf je dan nu in en kom op 21 juni naar de online landelijke netwerkbijeenkomst ‘Brandstof voor duurzame medische zorg – regionale bewegingen naar anders organiseren van medische zorg’. 

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor specialisten ouderengeneeskunde, andere behandelaren, verpleegkundig specialisten, physician assistants, verpleegkundigen, verzorgenden, zorginkopers, bestuurders, managers en regionale programmamanagers en projectleiders, branche- en beroepsverenigingen.

Accreditatie

De accreditatie is 3 punten voor zowel specialisten ouderengeneeskunde als verpleegkundig specialisten.

Type evenement

Online

Aanmelden

Aanmelden

Deel via