Naar hoofdinhoud Naar footer

Doe mee met de inventarisatie ‘Technologie in gebruik’

Gepubliceerd op: 21-09-2023

Als onderdeel van de Innovatie-impuls 2 (IIG-2), hebben Vilans en Academy Het Dorp een online vragenlijst samengesteld waarmee wij, samen met de VGN, een overzicht van ingezette technologie in de gehandicaptenzorg willen verkrijgen.

Belangrijk, omdat we daarmee antwoord krijgen op de vraag welke technologieën al breed worden ingezet en welke technologieën het werkveld zou willen opschalen. Met deze kennis kunnen we samen werken aan de vanzelfsprekende inzet van zorgtechnologie, wat kan bijdragen aan meer eigen regie en zelfredzaamheid voor mensen met een beperking. 

Om een volledig overzicht te krijgen, vragen we zoveel mogelijk medewerkers in de zorg onderstaande vragenlijst in te vullen. Of je nu veel of weinig weet van de technologieën die jouw organisatie inzet, jouw input is zeer welkom. 

Goed om te weten  

  • Invullen duurt 15 tot 45 minuten.  
  • Je hoeft geen totaaloverzicht van ingezette technologie van jouw organisatie te hebben om de vragenlijst in te kunnen vullen.   
  • Je zou ons erg helpen door deze vragenlijst door te sturen naar zoveel mogelijk collega’s die iets met technologie in de zorg doen. Oók collega's op andere locaties en collega's binnen andere beroepsgroepen of functies.  
  • De vragenlijst sluit op 31 oktober

Landelijk overzicht  

Het eindresultaat van dit onderzoek is een landelijk overzicht van ingezette technologie in de gehandicaptenzorg. Dit overzicht is voor iedereen toegankelijk. Jouw deelname zorgt ervoor dat technologie een vanzelfsprekend onderdeel kan worden van de zorg en ondersteuning van mensen met een beperking.  

Overzicht per organisatie  

Ook wordt een overzicht per organisatie gemaakt. Onderzoekers van Vilans en Academy Het Dorp zorgen ervoor dat iedere organisatie een eigen overzicht van ingezette technologie ontvangt. Deelnemers aan de vragenlijst blijven daarbij anoniem.  

Lees meer

Deel deze pagina via:

Stel je vraag aan