Naar hoofdinhoud Naar footer

Jaarverslag 2019 - Bekijk de highlights

2019 is het jaar waarop onze nieuwe strategische koers is ingegaan. Als onderdeel van deze koers hebben we ook onze visie op kennis opgenomen. Kennis is een dynamisch begrip. Informatie, ervaring, vaardigheden en attitude dragen hieraan bij. Afhankelijk van je doel en je context zie en leer je zelf keuzes te maken en kennis toe te passen. Wij zien kennis als innovatiemotor voor de sector. Heel mooi dat we dat bij aanvang van het jaar 2019 stevig hebben kunnen neerzetten.

Kennis op maat

Onze ambitie is duidelijk: In onze nieuwe strategische koers zetten we verstevigd in op het aanbieden van de juiste kennis, op de juiste plek, persoonlijk en op maat. Dit doen we samen met het veld en andere partijen. Gezamenlijk blijven we werken aan een goede samenwerking met continue kennisuitwisseling tussen beleid, onderzoek, praktijk en onderwijs. Zo hebben we in 2019 op grote schaal kennisvragen opgehaald uit de praktijk. Op basis van de input konden we een top-10 van vragencategorieën opstellen, voor zowel de ouderen- als de gehandicaptenzorg.

Inzet van technologie

In 2019 hebben we verder ingezet op technologische mogelijkheden om onze kennisfunctie nog beter te vervullen. We hebben gewerkt aan digitale ondersteuning om kennis beter te vinden of op te halen. En om bestaande vragen te linken aan kennis die al aanwezig is.

Publicatiedatum

01-01-2019

Downloads

Deel deze pagina via:

Soort

Verslag

Taal

Nederlands

Auteur

Annelies Versteegden