Naar hoofdinhoud

Keuzehulp GPS-systeem voor mensen met dwaalgedrag

Keuzehulp GPS-systeem voor mensen met dwaalgedrag

Samenvatting

In deze presentatie beschrijven we de belangrijkste voor- en nadelen van het gebruik van lokalisatiesystemen en geven we tips en valkuilen bij het kiezen van een oplossing die past bij de eindgebruiker.

Bent u op zoek naar een bruikbaar GPS-lokalisatiesysteem voor mensen met dementie of een verstandelijke beperking? In deze presentatie beschrijven we de belangrijkste voor- en nadelen van het gebruik van lokalisatiesystemen en geven we tips en valkuilen bij het kiezen van een oplossing die past bij de eindgebruiker.

Het gebruik van een GPS-lokalisatiesysteem kan bijdragen aan meer vrijheid en zelfstandigheid voor mensen met een verhoogde kans op dwaalgedrag. Er zijn verschillende GPS-lokalisatiesystemen op de markt om uit te kiezen. Met deze keuzehulp willen we organisaties helpen een passende keuze te maken.

Keuzehulp GPS-systeem

De keuzehulp is ontwikkeld naar aanleiding van ons onderzoek naar GPS-lokalisatiesystemen voor mensen met dementie of een verstandelijke handicap. Wilt u meer informatie over het onderzoek en de resultaten? Lees het onderzoeksrapport.

Auteur

Johan van der Leeuw, Sandra Suijkerbuijk

Downloads

Deel via

Soort

Richtlijn

Type

Digitaal

Taal

Nederlands