Jaarverslag

De langdurende zorg stond in 2017 in het teken van kwaliteit, arbeidsmarkt en samenwerking. Minder bureaucratie en meer maatwerk. Minder afvinklijstjes en strenge controle, meer leren van elkaar en samen verbeteren.

Vilans speelt daarop in. Bijvoorbeeld door onderzoek te doen en kennis te ontwikkelen en te delen. Door innovatieve leeroplossingen te bedenken en toe te passen. Door nieuwe technologie zinvol en veilig uit te proberen en organisaties te helpen bij het kiezen en implementeren.

Bekijk ons jaarverslag over 2017.

Samen met onze partners

Natuurlijk doen we dat niet alleen. De vraagstukken in de zorg worden steeds ingewikkelder, die vraagstukken oplossen lukt alleen met collectieve denkkracht. Daarom voeren wij al onze projecten uit met onze partners. Experts, managers, bestuurders, zorgprofessionals én cliënten in de langdurende zorg. In ons jaaroverzicht vindt u 10 voorbeelden.

Lees ook ons uitgebreide jaarverslag.

Internationale projecten

Daarnaast hebben wij ook een jaarverslag waarin zichtbaar wordt bij welke internationale projecten Vilans betrokken is. Lees ook ons jaarverslag internationale projecten.

 

Meer informatie? Neem contact op met:

AnneliesVoorzitter raad van bestuur
Annelies
Versteegden
Voorzitter raad van bestuur a.versteegden@vilans.nl 06 20 01 53 67
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl