Naar hoofdinhoud Naar footer

Joke Deen

Junior adviseur - Richtlijnen en Toepassing

Op dit moment zijn er 500 actuele Vilans KICK-protocollen. Die bieden natuurlijk een schat aan informatie, maar te veel informatie is alleen maar overbodige ballast. Gelukkig kan iedere organisatie die lid is, zijn eigen protocollen kiezen en daarbij het deskundigheidsniveau vermelden. Zo krijgt ieder lid een protocollenbestand op maat, met de juiste hoeveelheid informatie die past bij de aangeboden zorg.

Daar doe ik het voor!

Ik ben vooral actief achter de schermen van de Vilans KICK-protocollen. Zo beheer ik de ledenadministratie en verzorg ik de productie van een protocollenbestand voor een lid. Mijn werk is dus niet zo zichtbaar. Maar wanneer ik van de Vilans KICK-adviseurs hoor dat er in de organisaties die zij bezoeken volop en met tevredenheid wordt gewerkt met de protocollen, dan weet ik waar ik het voor doe.

Onmisbaar

In het verleden heb ik zelf ook wel eens thuiszorg nodig gehad. Daarom weet ik uit ervaring dat de juiste zorg ontvangen heel belangrijk is. Als je dan als zorgbehoevende kunt vertrouwen op goed geïnformeerde, deskundige zorgmedewerkers… Ja, dat is een hele geruststelling!