Naar hoofdinhoud Naar footer

Verhuizen naar het verpleeghuis? Denk ook aan de mantelzorger! #Dementie Lenteweek

Datum/tijd

Woensdag 10 april 2024 van 10.00 uur tot 11.30 uur

Verhuizen naar het verpleeghuis. Een proces dat vaak samengaat met gedoe en stress. Voor mensen met dementie en hun mantelzorgers vaak een periode met veel vragen en zorgen. Mantelzorgers merken bovendien dat de druk op hen steeds meer toeneemt. Daarom is het in dit proces ook van belang om oog te hebben voor de mantelzorger. In deze sessie deelt kennisorganisatie Vilans daarom methoden, tips en inspirerende voorbeelden. Daarnaast wisselen we waardevolle ervaringen uit met elkaar.

Wanneer?

Woensdag 10 april van 10.00-11.30 uur (online)

Voor wie?

De Dementie Lenteweek is met name bedoeld voor zorgmedewerkers, mantelzorgers, helpenden, gastvrouwen, vrijwilligers(coördinatoren), beleidsadviseurs en andere geïnteresseerden in dementiezorg en -ondersteuning.

De Dementie Lenteweek 2024

Deze webinar wordt door Vilans aangeboden en is onderdeel van de Dementie Lenteweek 2024. De Dementie Lenteweek wordt georganiseerd door het Kennisnetwerk Dementie. Dit netwerk bestaat uit de volgende zorgorganisaties: AxionContinu, Pleyade, SZMK, Topaz, WZH en ZHGA. Vilans faciliteert het netwerk en deze lenteweek. Bekijk het hele programma van deze week.

Aanmelden

Via het evenementenportaal

Let op: Inschrijving verloopt via onze evenemententool, met het verzoek een account aan te maken. Dat doe je eenmalig, om het je nadien makkelijker te maken in te schrijven voor alle Vilans-evenementen. De eerste keer dat je inschrijft kan het tot 2 dagen duren voor je account geactiveerd is. Na activeren krijg je het verzoek de aanmelding te voltooien. Ondervind je problemen tijdens het inschrijven? Mail naar registreren@vilans.nl.

Locatie

Online

Deel deze pagina via: