Naar hoofdinhoud

Symposium palliatieve zorg: Eind goed, al goed?!

Startdatum

16-06-2022 15:30

Einddatum

16-06-2022 18:30

Kosten

€ 99,00

Op donderdagmiddag 16 juni vindt tijdens de Dutch Health Week het Symposium Palliatieve Zorg ‘Eind goed, al goed?!’ plaats. Sander de Hosson, Manu Keirse, Jannie Oskam, Marike de Meij en Mustafa Bulut gaan in op zorg in de stervensfase, rouwen, advance care planning en interculturele palliatieve zorg.

De dood is geen populair onderwerp in de spreekkamer. Maar toch moet de rauwe werkelijkheid op tafel komen. Want de dokter maakt niet iedereen beter, aldus longarts Sander de Hosson. Dat wil niet zeggen dat de zorg ophoudt. Zorgprofessionals kunnen de weg naar de dood verlichten en verzachten. “Niemand is ooit uitbehandeld.”

Weg naar dood verlichten

Carend en Dutch Health Hub organiseren op 16 juni tijdens de Dutch Health Week het symposium Palliatieve Zorg: eind goed, al goed?!  Bezoek eerst de beurzen en congressen van de Dutch Health Week en vergaar van 13.30 tot 16.30 een schat aan informatie over palliatieve zorg om het gesprek niet langer uit de weg te gaan. En zo de kwaliteit van leven en sterven bij patiënten met een ongeneeslijke ziekte te verbeteren.

Type evenement

Op locatie

Locatie

Aanmelden

Inschrijven (gebruik de kortingscode 'vilans' en je betaalt 75 i.p.v. 99 euro, daarnaast ontvang je 3 accreditatiepunten)

Deel via