Snapsessie regeldruk in de gehandicaptenzorg

17 november 2020 van 13.00 - 16.30 uur
The Colour Kitchen Zuilen, Pr. Christinalaan 1 in Utrecht

Administratieve lasten zorgen voor frustraties in de zorg. Daar gaan we wat aan doen tijdens de snapsessie regeldruk die we op 17 november 2020 organiseren. Samen met uw collega’s gaat u aan de slag om regeldruk binnen jouw organisatie in kaart te brengen en terug te dringen.

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
17 november 2020 van 13.00 - 16.30 uur
Waar:
The Colour Kitchen Zuilen, Pr. Christinalaan 1 in Utrecht
Voor wie:
Multidisciplinair team* van 5-8 medewerkers uit de gehandicaptenzorg
Kosten:
Gratis

Snappen, schrappen en verbeteren

Samen werken aan minder onnodige regels zodat je meer tijd overhoudt voor de zorg en de cliënt. Tijdens de snapsessie besteden we aandacht aan het snappen en verbeteren van regels en werkprocessen. Waar komen regels vandaan, hoe kunnen onnodige regels geschrapt worden, en welke regels moeten op landelijk niveau aangepakt worden? Doe mee en meld u aan voor een van de gratis snapsessie!

Tijdens de snapsessie ontmoet u andere zorgprofessionals die net als u werken aan minder onnodige regels in de gehandicaptenzorg. Leer van elkaars ervaringen en (succesvolle) aanpakken.

*Een multidisciplinair team (5 tot 8 medewerkers) bestaat bij voorkeur uit een afvaardiging zorgmedewerkers, bestuurders of managers én kwaliteit- /beleidsmedewerkers.

Meer informatie? Neem contact op met:

ElsbethAdviseur
Elsbeth
Zielman
Adviseur e.zielman@vilans.nl 06 41 23 04 78
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl