Wouter van den Elsen

Wouter van den Elsen

Het dagelijks werk van Vilans in beeld gebracht

Wat doet een kennisorganisatie als Vilans zoal in de dagelijkse praktijk? Dit werd zondag 14 februari zichtbaar in het televisieprogramma 'De Helden van Nu’ van SBS6. Bij zorgorganisatie Zuidwester hebben we bijvoorbeeld een traject gedaan voor de invoering van een digitaal zorgplan waar cliënten kunnen vastleggen wat hun leefwensen zijn. En bij zorgorganisatie tanteLouise testen we samen met cliënten en zorgmedewerkers de inzet van smart glasses en de smart floor.

15-02-2021

In het eerste fragment van ‘De Helden van Nu’ gaat bestuursvoorzitter Mirella Minkman in gesprek met cliënt Denise en begeleider Paula van Zuidwester over het vastleggen van je plannen en doelen in een digitaal zorgplan:

In het tweede fragment legt senior onderzoeker Henk Herman Nap uit hoe we samen met cliënten en medewerkers van tanteLouise nieuwe zorgtechnologieën testen in de praktijk in het traject Anders werken in de zorg:

 

De voorbeelden uit de aflevering van ‘De Helden van Nu’ is maar een kleine greep uit de honderden projecten en programma’s waar Vilans bij betrokken is.

Bekijk onze projecten

Meer informatie? Neem contact op met:

MirellaVoorzitter raad van bestuur
Mirella
Minkman
Voorzitter raad van bestuur m.minkman@vilans.nl 030 7892300
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl