Naar hoofdinhoud

Inspiratiebundel - Elf keer technologie toegankelijk maken

Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven en brengt kansen met zich mee. Als technologie goed wordt ingezet, kan het de langdurende zorg voor cliënten verbeteren. In de inspiratiebundel ‘Elf keer technologie toegankelijk maken’ leest u hoe zorgorganisaties uit de ouderen- en gehandicaptenzorg technologie toegankelijk maken voor hun cliënten en medewerkers.

Initiatieven van zorgorganisaties

Er ontstaan steeds meer initiatieven, zoals het opzetten van Living Labs en netwerken, het sluiten van Health Deals en participatie in internationale onderzoeksprojecten. In de inspiratiebundel nemen we elf initiatieven onder de loep door stil te staan bij succesfactoren en uitdagingen. Opgedane ervaringen die een unieke kans voor uw zorgorganisatie zijn om hiervan te leren en technologie toegankelijk te maken voor uw cliënten. 

Zelf aan de slag

We hopen dat deze initiatieven u inspireren om ook zelf met technologie aan de slag te gaan. Dit hoeft niet direct een groots implementatieplan te zijn, maar kan al simpelweg door met een van de organisaties uit deze bundel contact op te nemen. Zo komen we gezamenlijk verder in het toegankelijk maken van technologie!

Programma's / projecten

Zinvol Uitproberen van technologie

Auteur

Liesbeth van den Berg, Sanne van der Weegen, Marit van der Meulen

Downloads

Deel via

Soort

Kennisbundel

Type

Digitaal

Taal

Nederlands