Naar hoofdinhoud Naar footer

Inspiratiebundel: Elf keer technologie toegankelijk maken

Technologie en digitale zorg spelen een steeds belangrijkere rol in ons leven en brengt kansen met zich mee. Als technologie goed wordt ingezet, kan het de langdurende en digitale zorg voor cliënten verbeteren. In de inspiratiebundel Elf keer technologie toegankelijk maken lees je hoe zorgorganisaties uit de ouderen- en gehandicaptenzorg technologie en digitale zorg toegankelijk maken voor hun cliënten en medewerkers.

Initiatieven van zorgorganisaties

Er ontstaan steeds meer initiatieven, zoals het opzetten van Living Labs en netwerken, het sluiten van Health Deals en participatie in internationale onderzoeksprojecten. In de inspiratiebundel zijn elf initiatieven onder de loep genomen door stil te staan bij succesfactoren en uitdagingen. Opgedane ervaringen die een unieke kans voor jouw zorgorganisatie zijn om hiervan te leren en technologie toegankelijk te maken voor de cliënten. 

  • Download de inspiratiebundel onderaan deze pagina 

Zelf aan de slag

Doe inspiratie op met de bundel om zelf met technologie aan de slag te gaan. Dit hoeft niet direct een groots implementatieplan te zijn, maar kan al simpelweg door met één van de organisaties uit deze bundel contact op te nemen. Zo komen we gezamenlijk verder in het toegankelijk maken van technologie en digitale zorg! 

Lees meer over technologie en digitale zorg

Publicatiedatum

01-03-2018

Downloads

Deel deze pagina via:

Soort

Kennisbundel

Taal

Nederlands

Auteur

Liesbeth van den Berg, Sanne van der Weegen, Marit van der Meulen

Programma's / projecten

Zinvol Uitproberen van technologie