Naar hoofdinhoud Naar footer

Vilans Hulpmiddelenwijzer

Doel: Mensen betrouwbare en praktische informatie geven over hoe zij dagelijkse handelingen kunnen (blijven) doen, via hulpmiddelen of via (ergotherapeutische) tips.

Op www.Hulpmiddelenwijzer.nl kan iedereen terecht voor betrouwbare en praktische informatie over honderden hulpmiddelen. Daarnaast bevat de website handige tips over hoe je bepaalde dagelijkse activiteiten kunt doen wanneer je een functionele beperking hebt.

De Vilans Hulpmiddelenwijzer helpt bij het ontdekken van oplossingen die mogelijk kunnen helpen bij het uitvoeren van een dagelijkse activiteit. De Hulpmiddelenwijzer geeft informatie over wat belangrijk is om op te letten bij de keuze, en over wat een mogelijke vervolgstap zou kunnen zijn. De website wordt gemiddeld 70.000 keer per maand geraadpleegd.

De Vilans Hulpmiddelenwijzer is ontwikkeld met subsidie van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De website heeft geen commercieel belang en geeft alleen betrouwbare informatie. De kennis op de site wordt samen met ergotherapeuten en andere experts van zo'n dertig samenwerkingspartners uit de zorg en de overheid verzameld en opgesteld.

Meer informatie

Deel deze pagina via: