KICK-protocollen

Met 500 protocollen voor risicovolle en voorbehouden handelingen heeft u een stevige basis voor verantwoorde en veilige zorg.

Onze adviseurs voor KICK-protocollen

0 - 0

Wat is KICK-protocollen?

Samen zorgprotocollen ontwikkelen vraagt veel tijd en menskracht. Wij organiseren dit. Wij maken KICK-protocollen voor ruim 400 organisaties in de zorg en het onderwijs. Onze databank bevat ruim 500 protocollen voor voorbehouden, risicovolle en overige handelingen. We houden de protocollen actueel op basis van onderzoeksresultaten, nieuwe richtlijnen, wet- en regelgeving en reacties van gebruikers. Alle zorgprotocollen zijn online beschikbaar indien uw organisatie een abonnement heeft.

Protocollen zelf onderhouden is veel duurder dan een abonnement. U bespaart dus geld, maar ook tijd. Omdat u samen met andere organisaties denkt over het ontwikkelen van protocollen, profiteert u van de kennis die er al is. De KICK-protocollen zijn eenvoudig te benaderen via de gebruiksvriendelijke en krachtige zoekmachine en zijn gemakkelijk te integreren in een ECD of online leeromgeving.

Meer weten? Neem contact op het KICK-team via kick@vilans.nl of (030) 789 2350.