Kom naar het
Wzd Café

In het Wzd Café gaat u, samen met andere zorgprofessionals, in gesprek over onderwerpen rond persoonsgerichte zorg en de Wet zorg en dwang.

Waar loopt u tegenaan bij de uitvoering van de wet? Welke oplossingen zien we samen en welke kansen? Wat heeft u nodig om de persoonsgerichte zorg te verbeteren? 

Vorm 

Elk café duurt een uurtje en vindt online plaats. Met 10 tot 20 deelnemers is er ruimte om echt met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen. Een expert van Vilans leidt het onderwerp in en begeleidt de bijeenkomst. 

Wilt of bent u al aan de slag met de Wzd-wijzer? Ook hiervoor is er regelmatig een Wzd Café, waar u terecht kunt met vragen over de inhoud en het gebruik van deze handige online omgeving. 

Café op locatie

Wilt u graag een Wzd Café voor meerdere collega’s uit uw organisatie over een specifiek vraagstuk rond persoonsgerichte zorg met de Wzd? Dat kan. We komen graag naar u toe. Neem daarvoor contact met ons op via wzd@vilans.nl.

Overzicht Wzd Café 2021 

Wzd Café - Aan de slag met de Wzd-wijzer

1 & 13 juli

Tijdens dit Wzd-café vertellen wij u alles over de Wzd-wijzer. In 5 thema's, met een totaal van 20 opdrachten, doorloopt u met collega's van A tot Z informatie over de Wet zorg en dwang. 

Aanmelden (1 juli)

Aanmelden (13 juli)