Kennisdeling

Abonnement KICK-protocollen

Zelf zorgprotocollen ontwikkelen en actueel houden vraagt tijd en expertise. Wij doen het voor u.

Waarom online protocollen voor de zorg? 

Protocollen zijn erg belangrijk om goede zorg te bieden. Het ontwikkelen en bijhouden kost echter veel tijd, energie, kennis en vaardigheden. Wij nemen u dat werk uit handen. Onze databank bevat ongeveer 500 protocollen voor voorbehouden, risicovolle en overige handelingen. Ze zijn altijd online beschikbaar en we houden ze continu actueel op basis van onderzoeksresultaten, nieuwe richtlijnen, wet- en regelgeving en reacties van gebruikers. Samen met andere organisaties denkt u mee over het ontwikkelen en profiteert u van de kennis die er al is. Bespaar veel geld: protocollen zelf onderhouden is veel duurder dan een abonnement.

Een abonnement op de online zorgprotocollen werkt als volgt:

  • U ontvangt inloggegevens waarmee u online bij uw protocollenbestand komt.
  • Bij een gepersonaliseerd portaal beheert u zelf, via het serviceportaal, tot welke protocollen u snel toegang heeft en welke deskundigheidsniveaus een handeling mogen uitvoeren.
  • De protocollen zijn eenvoudig te benaderen via de gebruiksvriendelijke en krachtige zoekmachine en gemakkelijk te integreren in een ECD of online leeromgeving.

Het resultaat: een stevige basis voor veilige zorg. Uw medewerkers besparen tijd en u kunt de zorg verantwoorden bij klanten, inspectie, medebehandelaars en certificerende instellingen.

Protocollen zijn onmisbaar voor wie kwalitatief goede zorg wil geven.

Abonnement op maat

Het abonnement op de KICK-protocollen kent drie vormen. Klik op uw abonnementsvorm voor meer informatie.

Waarom Vilans?

Wij ontwikkelen, onderhouden en beheren protocollen sinds 1996. Ruim 400 organisaties in zorg en onderwijs hebben een abonnement. Dankzij deze organisaties hebben onze medewerkers een schat aan kennis en ervaring opgebouwd en vastgelegd. Zo werken we samen aan veilige en verantwoorde zorg. 

Heeft u advies nodig bij het werken met Vilans KICK-protocollen? Wij helpen u graag verder.

Meer informatie? Neem contact op met:

MoniqueSenior Adviseur
Monique
Bressers
Senior Adviseur m.bressers@vilans.nl 06 52 59 99 21
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl