Naar hoofdinhoud Naar footer

Welkom bij Vilans

Fijn dat u onze website bezoekt naar aanleiding van onze felicitatiebrief aan de nieuwe Tweede Kamerleden. Wij zijn graag bereid u – op basis van onze kennis en ervaring – feitelijk te informeren over diverse aspecten in de ouderen- en gehandicaptenzorg.

Op onze website kunt u veel kennis en informatie terugvinden over de in de brief genoemde thema’s, lopende en afgeronde projecten en programma’s: digitale zorg, persoonsgerichte zorg, (Ont)Regel de Langdurige Zorg, Begeleiding à la carte 1 en 2, Waardigheid en trots voor de toekomst (samen werken aan toekomstbestendige verpleegzorg), Regiokracht, Passende zorg en het kennisplein Zorg voor Beter en het Kennisplein Gehandicaptensector .

Maar we kunnen u kennis en informatie bieden over veel meer onderwerpen. Vilans heeft veel kennis over de zorg en de toekomst van de zorg, vooral wanneer het gaat om mensen met langer durende of complexe zorgvragen, bijvoorbeeld ouderen of mensen met een beperking. Kijk eens op deze overzichtspagina met de vele ondersteuningstrajecten op via het menu naar de pagina’s: ‘Wat doen we, ‘Kennis’ en ‘Vilans Protocollen'.

Wilt u meer weten over Vilans? Op de pagina ‘Wie zijn we’ leest u hoe we werken en voor wie we werken.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u in gesprek gaan met onze experts: we maken graag tijd voor een overleg