Advies en
Implementatie

Wij helpen u succesvol te veranderen en betere zorg te leveren. We adviseren over de juiste oplossingen en helpen bij (grootschalige) implementatie. Zo is uw verandering duurzaam en toekomstbestendig.

Kennis over de inhoud van zorg, veranderkundige expertise en een scala aan adviesinstrumenten en scans. Daarmee helpen we u betere en betaalbare zorg te realiseren voor ouderen, chronisch zieken en mensen met een beperking. Onze adviseurs hebben verstand van de langdurende zorg, weten wat werkt en zijn praktisch in hun aanpak. Ze weten wat een verandering succesvol maakt. Draagvlak bijvoorbeeld. Ze krijgen professionals op alle niveaus in uw organisatie mee.  

We hebben verschillende adviestrajecten, die we speciaal voor uw situatie op maat maken.Bijvoorbeeld een adviestraject voor persoonsgerichte zorg, een ontwikkelingsmodel voor ketenzorg of een scan om de wijk in kaart te brengen. We denken mee met uw specifieke problematiek en ondersteunen bij de praktische implementatie van oplossingen. Of u nu werkt bij een zorgorganisatie, gemeente, verzekeraar, brancheorganisatie of het ministerie van VWS. En vragen andere organisaties onze hulp voor dezelfde knelpunten? Dan brengen we u met elkaar in contact.

Bekijk al onze diensten op Advies en Implementatie