Innovatie en
Onderzoek

Langdurende zorg anno nu brengt telkens nieuwe vraagstukken met zich mee. Dat vraagt om praktijkgericht onderzoek en continu innovatie.

Nieuwe problemen oplossen, dat doe je op nieuwe manieren. Dat kunnen nieuwe producten of technologische toepassingen zijn, of simpelweg een nieuwe manier van kijken. Samen met praktijk en wetenschap vertalen we signalen uit het veld naar vernieuwende oplossingen. Op ons eigen initiatief en op dat van u. Om uw actuele praktijkprobleem op te lossen, benut u ons landelijk netwerk van creatieve denkers, doeners, wetenschappers en onderzoekers. En als u zelf een creatief idee hebt, helpen we u dit echt van de grond te krijgen.  

Wilt u eerst meer duidelijkheid over een nieuwe situatie? Wij onderzoeken het antwoord op uw vraag vanuit een onafhankelijke positie. Onze wetenschappelijk opgeleide medewerkers hebben ervaring met diverse onderzoeksmethoden, maar de focus ligt op praktijkgericht en toegepast onderzoek. We weten wat er op de werkvloer speelt, wat de zorgen van management en bestuur zijn en aan welke kennis behoefte is. Daardoor zijn onze onderzoeksresultaten direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. 

Bekijk al onze diensten op Innovatie en Onderzoek