Nieuw: Mijn Vilans Protocollen

Direct toegang tot onze protocollen, op het moment dat dit nodig is. Zo helpt Mijn Vilans Protocollen zorgprofessionals om nog effectiever te handelen, en nog betere zorg te leveren. Beschikbaar vanaf 1 januari 2021.

Wat is Mijn Vilans Protocollen?

Met Vilans Protocollen hebben verpleegkundigen en verzorgenden vanaf ieder device direct toegang tot onze protocollen, op het moment dat dit nodig is. In een persoonlijke omgeving kunnen veelgebruikte werkinstructies worden opgeslagen en komen belangrijke wijzigingen naar de gebruiker toe. Zo helpt Mijn Vilans Protocollen zorgprofessionals om nog effectiever te handelen, en nog betere zorg te leveren.

Betrouwbaar, efficiënt. Oog voor de cliënt

Mijn Vilans Protocollen zijn dezelfde betrouwbare protocollen die u van ons gewend bent. Wel is de vorm waarin ze zijn geschreven aangepast, en zijn ze voor de zorgprofessional veel efficiënter te benaderen. Als landelijk kennisinstituut werkt Vilans bovendien samen met vele partners in het veld en in de wetenschap waardoor we de betrouwbaarheid van onze protocollen kunnen garanderen.

De voordelen van Mijn Vilans Protocollen:

  • Vertrouwd en veilig
  • Betrouwbaar en efficiënt
  • Kwalitatief hoogstaande zorg
  • Samen met het veld en de wetenschap
  • Gerenommeerd instituut sinds 1990

Wat betekent dit voor uw organisatie

Mijn Vilans Protocollen is vanaf 1 januari 2021 beschikbaar. In het eerste kwartaal van 2021 wordt het oude KICK-portaal uitgefaseerd, en kunnen organisaties de overstap maken naar Mijn Vilans Protocollen. De komende maanden werken we er hard aan om de overgang zo geruisloos mogelijk te laten verlopen. Toch kan het zijn dat de overgang wat zal vragen van uw IT-omgeving en van uw zorgprofessionals. We zullen u daar op tijd over informeren.

Meer weten?

Benieuwd wat Mijn Vilans Protocollen voor úw organisatie betekent?

Bekijk de veelgestelde vragen

Of neem contact op

Marcel Klein Nienke Eckhardt Lia Davelaar Joke Deen

Onze adviseurs binnen Mijn Vilans Protocollen