Naar hoofdinhoud Naar footer

Mijn Vilans Protocollen

Direct toegang tot onze protocollen, op het moment dat dit nodig is. Zo helpt Mijn Vilans Protocollen zorgprofessionals om nog effectiever te handelen, en nog betere zorg te leveren. Beschikbaar sinds 1 januari 2021.

Wat is Mijn Vilans Protocollen?

Met Mijn Vilans Protocollen hebben verpleegkundigen en verzorgenden vanaf ieder device direct toegang tot onze protocollen, op het moment dat dit nodig is. In een persoonlijke omgeving kunnen veelgebruikte werkinstructies worden opgeslagen en komen belangrijke wijzigingen naar de gebruiker toe. Zo helpt Mijn Vilans Protocollen zorgprofessionals om nog effectiever te handelen, en nog betere zorg te leveren.

Betrouwbaar, efficiënt. Oog voor de cliënt

Mijn Vilans Protocollen zijn dezelfde betrouwbare protocollen die u van ons gewend bent. Wel is de vorm waarin ze zijn geschreven aangepast, en zijn ze voor de zorgprofessional veel efficiënter te benaderen. Als landelijk kennisinstituut werkt Vilans bovendien samen met vele partners in het veld en in de wetenschap waardoor we de betrouwbaarheid van onze protocollen kunnen garanderen.

De voordelen van Mijn Vilans Protocollen:

  • Vertrouwd en veilig
  • Betrouwbaar en efficiënt
  • Kwalitatief hoogstaande zorg
  • Samen met het veld en de wetenschap
  • Gerenommeerd instituut sinds 1990

Direct een abonnement afsluiten

Meer weten?

Heeft u specifieke vragen over wat Mijn Vilans Protocollen voor uw organisatie betekent? Neem dan contact op met uw relatiebeheerder. U kunt ook contact opnemen via protocollen@vilans.nl.

Webinars

Bekijk ook deze webinars (op YouTube) over Mijn Vilans Protocollen:

Tips bij dit project

Er zijn geen tips bij dit project