Naar hoofdinhoud
inge-klabbers

Inge Klabbers

Managementassistent - Backoffice

In het team van 5 managementassistentes werk ik voor twee clusterdirecteuren. Het geeft mij voldoening dat ik binnen mijn vakgebied mijn steentje kan bijdragen aan de juiste kennis op de juiste plek voor Vilans, de landelijke kennisorganisatie voor langdurende zorg.

NAH - Niet Aangeboren Hersenletsel

Mijn man heeft sinds 2012 NAH als gevolg van een herseninfarct. Sinds ik bij Vilans werk ben ik mij meer bewust van de impact hiervan op mij en mijn 2 kinderen. Dit omdat ik via Vilans bij een ervaringsdeskundigen-bijeenkomst voor NAH ben geweest. Daarnaast is het fijn dat ik bij verschillende collega’s met kennis van NAH kan aankloppen om informatie in te winnen over deze aandoening. Kennis is hier in grote mate aanwezig zowel voor de ouderenzorg als voor de gehandicaptensector.

Wapenfeiten

  • Ik ben 2 jaar werkzaam geweest als projectassistent voor het Kennisplein Gehandicaptensector. In deze rol heb veel mooie bijeenkomsten mogen organiseren met een team super enthousiaste Vilans-collega’s.
  • Ik heb mee mogen doen aan een ‘Dialoogtafel privé’ - Maatschappelijke participatie met NAH. Aan deze tafel werd mij gevraagd hoe het is om te leven met een partner met NAH.