Naar hoofdinhoud Naar footer

Marloes Keulemans

Senior adviseur Leren en Ontwikkelen - Leren en veranderen

Lerend vermogen als vuurtje

Hoe krijg je de juiste kennis op de juiste plek, op het juiste tijdstip en ook nog eens duurzaam ‘aan het werk’? Het leervermogen speelt bij dit vraagstuk een belangrijke rol. Ik geloof dan ook in de kracht die het leervermogen van professionals en organisaties heeft op de kwaliteit van zorg.

Intrinsieke motivatie sleutel tot betere kwaliteit

Ik werk vanuit mijn persoonlijke passie om zo veel mogelijk mensen energiek(er) aan het werk te krijgen en vanuit mijn fascinatie voor gedrag in organisaties. Werken neemt een groot deel van je leven in, dan kun je er maar beter plezier in hebben. Mooi bijkomend voordeel: wanneer je positieve energie krijgt van je werk, leer je meer en ben je in staat betere zorg te leveren.

Wapenfeiten

  • Ik verbind mijn praktijkervaring, mijn werkervaring binnen de langdurige zorg, met mijn wetenschappelijke basis: HBO-V, Master Organisatie-Antropologie.
  • Ik daag mijzelf voortdurend uit om te blijven ontwikkelen en mijn leervermogen fris te houden. Practice what you preach. 
  • Ruim 15 jaar ervaring in de ouderenzorg in diverse rollen: zorgmedewerker, leidinggevende, stafadviseur, projectleider/projectcoach.
  • Ik heb diverse grote projecten bij zorgorganisaties succesvol begeleid.