Naar hoofdinhoud Naar footer

Planning webinars Mijn Vilans Protocollen bekend

Vilans organiseert regelmatig webinars rondom Mijn Vilans Protocollen. In deze webinars wordt kennis over de protocollen gedeeld, en laten we zien hoe ze worden toegepast in de praktijk. De onderwerpen komen voort uit vragen en signalen die Vilans van haar gebruikers ontvangt. De komende tijd staan er nog meer webinars op de planning.

In 2022 staan onderstaande webinars op de planning. De exacte inhoud wordt later bekend gemaakt via de nieuwsbrief van Mijn Vilans Protocollen, en via e-mail gedeeld met de contactpersonen van aangesloten organisaties. Voor de meeste webinars die georganiseerd worden zijn accreditatiepunten aan te vragen. Inschrijven gebeurt via een link die beschikbaar komt op het moment dat het webinar definitief wordt aangekondigd.

Aankomende webinars

  • Dinsdag 31 mei | Mondzorg
  • Donderdag 6 oktober | Afwijken van protocollen (onder voorbehoud)
  • Donderdag 10 november | Hygiëne en infectiepreventie (onder voorbehoud)

Uw organisatie als gastspreker in een van onze webinars? 

Vilans vindt het belangrijk om in een webinar naast kennisdeling ook praktische handvatten en tips te geven. Daarom worden er altijd gastsprekers uitgenodigd die vanuit de praktijk toelichten hoe zij met een bepaald onderwerp aan de slag zijn gegaan. Heeft uw organisatie ervaring opgedaan met het werken met zorgprotocollen, en wilt u dit delen met andere zorgprofessionals? Neem dan contact op met team Vilans-protocollen via vipbijeenkomsten@vilans.nl.  

Oude webinars terugkijken

Alle webinars rondom de Vilans-protocollen worden opgenomen en beschikbaar gesteld om terug te kijken. De webinars zijn terug te vinden op deze pagina, of op ons YouTube-kanaal.

Deel deze pagina via:

Contactpersoon