Naar hoofdinhoud Naar footer

Tip: Webinars over zorgprotocollen om nog eens terug te kijken

Regelmatig organiseert Vilans webinars over de Vilans-protocollen. In deze webinars bespreken we actuele onderwerpen rond het werken met protocollen. Vaak samen met een aantal zorgorganisaties. Deze webinars zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Voor de meeste webinars is accreditatie aan te vragen. We tippen de leukste webinars om nog eens terug te kijken.

YouTube video thumbnail
YouTube video thumbnail
YouTube video thumbnail

Afwijken van het protocol, mag dat?

Afwijken van het protocol, mag dat? En wanneer dan? Deze vragen staat centraal tijdens het Vilans lunch-webinar: Afwijken van het protocol, mag dat? Samen met een aantal gastsprekers bespreken we wat er bij komt kijken om te beoordelen of je het protocol moet volgen of daar beredeneerd van af kan wijken.

Kan ik u helpen?

In het Vilans-webinar ‘Kan ik u helpen?’ schetsen we de huidige problematiek rond het uitvoeren van handelingen in de praktijk. Samen met twee gastsprekers van InteraktContour en Opella bespreken we hoe organisaties helder beleid kunnen schrijven, en hoe dit vindbaar én bruikbaar is voor hun zorgprofessionals. 

Het Vilans-webinar ‘Kan ik u helpen?’ is een vervolg op het webinar ‘Mag ik u helpen?’, dat eerder verscheen. Ook de moeite waard om te bekijken!

Mijn Vilans Protocollen in uw eigen digitale omgeving

Met Mijn Vilans Protocollen hebben zorgprofessionals vanaf ieder device direct toegang tot de Vilans-protocollen, op het moment dat het nodig is. Maar wist u dat Mijn Vilans Protocollen ook te integreren is in bijvoorbeeld uw intranet, leermanagementsysteem of elektronisch patiëntendossier? In dit webinar laten drie zorgorganisaties zien hoe zij zij dat hebben aangepakt.

Deel deze pagina via:

Contactpersoon