Naar hoofdinhoud

Vilans breidt zoekfunctie Mijn Vilans Protocollen uit

Als je in Mijn Vilans Protocollen een zoekterm invoert, krijg je alleen werkinstructies te zien. Daar gaat verandering in komen. Vanaf 1 oktober krijgt u namelijk ook de achtergrondinformatie als zoekresultaat terug.

In het zoekresultaat krijgt u twee tabbladen te zien, zodat het direct duidelijk is om welk soort document het gaat.* Als u bijvoorbeeld zoekt op ‘mondzorg’, ziet u dat er drie werkinstructies en vijf achtergronddocumenten beschikbaar zijn over dit onderwerp. Het tabblad waar u op zoekt is wit met paarse letters. Door op de oranje letters van het andere blad te klikken, wisselt u van tabblad. 

*Als Mijn Vilans Protocollen onderdeel is van een portaal in uw organisatie met een eigen zoekbalk, ziet u de tabbladen niet. U kunt het soort document dan nog wel herkennen aan de blauwe en paarse kleur.

Wat is het verschil tussen een werkinstructie en achtergrondinformatie? 

In de werkinstructie leest u hoe u de handeling stap voor stap uitvoert. De werkinstructies in Mijn Vilans Protocollen zijn blauw.

De achtergrondinformatie vertelt u wat het doel van de handeling is en waar u rekening mee moet houden om de handeling veilig uit te kunnen voeren. De achtergrondinformatie is altijd paars. 

Deel deze pagina via:

Contactpersoon