Naar hoofdinhoud Naar footer

Vilans breidt zoekfunctie Mijn Vilans Protocollen uit

Als je in Mijn Vilans Protocollen een zoekterm invoert, krijg je alleen werkinstructies te zien. Daar gaat verandering in komen. Vanaf 1 oktober krijgt u namelijk ook de achtergrondinformatie als zoekresultaat terug.

In het zoekresultaat krijgt u twee tabbladen te zien, zodat het direct duidelijk is om welk soort document het gaat.* Als u bijvoorbeeld zoekt op ‘mondzorg’, ziet u dat er drie werkinstructies en vijf achtergronddocumenten beschikbaar zijn over dit onderwerp. Het tabblad waar u op zoekt is wit met paarse letters. Door op de oranje letters van het andere blad te klikken, wisselt u van tabblad. 

*Als Mijn Vilans Protocollen onderdeel is van een portaal in uw organisatie met een eigen zoekbalk, ziet u de tabbladen niet. U kunt het soort document dan nog wel herkennen aan de blauwe en paarse kleur.

Wat is het verschil tussen een werkinstructie en achtergrondinformatie? 

In de werkinstructie leest u hoe u de handeling stap voor stap uitvoert. De werkinstructies in Mijn Vilans Protocollen zijn blauw.

De achtergrondinformatie vertelt u wat het doel van de handeling is en waar u rekening mee moet houden om de handeling veilig uit te kunnen voeren. De achtergrondinformatie is altijd paars. 

Deel deze pagina via:

Contactpersoon