Meer inzicht met de Zelfscan Wzd

28 september, van 15.30 tot 16.30 uur
Online

Hoe staat uw team of uw organisatie ervoor als het gaat om het toepassen van onvrijwillige zorg in het kader van de Wzd? Om te helpen bij het beantwoorden van die vraag, ontwikkelde Vilans de Zelfscan Wzd. Met de zelfscan kijkt u hoever uw team is met de implementatie van de wet in de praktijk. Teamleden vullen een vragenlijst in en aan de hand daarvan gaat u met het hele team in gesprek. Wat gaat goed? Wat verdient nog extra aandacht en hoe gaan we dat doen?

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
28 september, van 15.30 tot 16.30 uur
Waar:
Online
Voor wie:
Kwaliteits- en beleidsmedewerkers, teamleiders en Wzd-functionarissen
Kosten:
Gratis

In dit Wzd Café vertelt Jolanda van de Berg, adviseur bij stichting Avoord Zorg en Wonen, hoe zij de Zelfscan Wzd heeft gebruikt binnen haar organisatie en wat dat opleverde. Vilans-adviseur Henry Mostert beantwoordt vragen over hoe je de zelfscan zelf inzet.

Wat levert het op?

Na dit Wzd Café weet u hoe u de zelfscan ook in uw organisatie inzet om te leren en te verbeteren. Jolanda van de Berg deed de scan met meerdere teams:

'Medewerkers werden heel enthousiast van de Zelfscan Wzd. Ze ervaren het als een manier van leren. De rijtjes met extra informatie op de achterkant gaf hun juist ook inzicht dat ze soms nog niet alles helemaal op orde hadden. Je krijgt goed zicht op hoever het staat met de implementatie. En de medewerkers hebben het vooral ook ervaren als 'gewoon' een leuk gesprek.'

Meer informatie? Neem contact op met:

HenryExpert
Henry
Mostert
Expert h.mostert@vilans.nl 06 22 80 99 90
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl