Webinar - Anders vasthouden in tijden van corona

28 mei 2020, 15.00 - 16.00 uur
Digitaal

Een initiatief om lucht te geven aan de knoop in je maag als je in deze coronacrisis in de zorg werkt. Hoe ga je om met je dagelijkse gemengde gevoelens, de taaie vraagstukken, de moeilijke keuzes, de dingen waar je van wakker ligt? In het kader van Musework Live 2020 verzorgt Vilans samen met de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht (HKU) een digitale workshop onder de titel 'Anders vasthouden in tijden van corona'. 

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
28 mei 2020, 15.00 - 16.00 uur
Waar:
Digitaal
Kosten:
Gratis

Als gast hebben we Huub Buijssen, gezondheidspsycholoog en schrijver van meer dan veertig boeken, waaronder zijn net uitgekomen boek 'Collegiale ondersteuning en peer support'. Dit boek is een gids voor professionals in de zorg en de welzijnssector die beroepsmatig te maken krijgen met emotioneel overweldigende gebeurtenissen.

Ervaringen delen

Daarnaast hebben we drie medewerkers in het webinar die de komende week op deze website hun ervaringen delen. Aan de hand van fragmenten uit hun verhalen vraagt Jeroen Schumacher door naar wat hen raakt en wat hen helpt. We sluiten af met een dichterlijke reflectie op het gepresenteerde van Anouk Saleming en Bart van Rosmalen van de HKU. Het wordt allemaal nét een beetje anders deze middag! 

Als deelnemer kunt u tijdens deze workshop vragen stellen, reageren en meningen en ervaringen uitwisselen. Wilt u deelnemen? Meld u dan aan door een mail te sturen naar s.vanvugt@vilans.nl

Bekijk ook het onderstaande interview met Mariska Rijksen van Stichting Zorgcentra Rivierenland:

Meer informatie? Neem contact op met:

JeroenExpert
Jeroen
Schumacher
Expert j.schumacher@vilans.nl 06 22 81 05 52
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl