Kiyomid van der Veer

Kiyomid Van der Veer

Hulpmiddelen voor opstellen meerjarenplan dementie

Hoe komt u tot een meerjarenplan waarin mensen met dementie en hun naasten het vertrekpunt zijn? Wat zet u daarin? Hoe bouwt u het op? En hoe zorgt u dat het plan gedragen wordt door de partners?

28-02-2018

Dementiezorg voor elkaar heeft een aantal hulpmiddelen op een rij gezet voor de netwerken dementie om die vragen te beantwoorden. Zoals: voorbeeld-ingrediënten en richtlijnen voor een meerjarenplan, een sjabloon voor een stakeholdersanalyse en praktische tips.

Bijeenkomst over meerjarenplan

Op 22 maart vindt in Utrecht een bijeenkomst plaats over het meerjarenplan. Dementie Netwerk Nederland (DNN) en een zorgverzekeraar lichten de achtergrond en mogelijkheden van meerjarenplannen toe en maken duidelijk hoe je kwaliteits- en netwerkindicatoren kunt gebruiken.

Vraag van zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars hebben de netwerken dementie gevraagd een meerjarenplan aan te leveren, vóór 1 juli 2018.  Een meerjarenplan is bovendien zinvol voor de aanbieders en gemeenten in de regio. Dementiezorg voor elkaar kan ondersteunen bij het opstellen van het meerjarenplan.

Lees meer over het meerjarenplan

Meer informatie? Neem contact op met:

KiyomidSenior adviseur
Kiyomid
van der Veer
Senior adviseur k.vanderveer@vilans.nl 06 22 81 06 95
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl