Directeur Advies en Implementatie Stannie Driessen verlaat Vilans

Directeur Advies en Implementatie Stannie Driessen stopt bij Vilans. Per 1 februari 2019 gaat ze als algemeen secretaris/directeur aan de slag bij de Raad voor de Volksgezondheid en Samenleving (RVS). 

28-11-2018

Stannie Driessen is nu nog onze directeur Advies en Implementatie. Stannie studeerde Beleid en Management Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Directeur Advies en Implementatie

Annelies Versteegden, toenmalig voorzitter raad van bestuur: 'Stannie Driessen heeft gedurende 10 jaar, waarvan 5 jaar als directeur Advies en Implementatie, Vilans helpen opbouwen als landelijke kennisorganisatie voor de langdurende zorg. Zij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de versteviging van de verbinding met de eerste lijn en het werken vanuit principes als Positieve Gezondheid en Triple Aim. Zij is programmaleider geweest van grote programma’s voor en met het veld, zoals Aanpak antibioticaresistentie en de start van (Ont)regel de langdurige zorg. Haar werk aan de professionalisering van het leren en toepassen van werkzame principes vormde voor ons, als waardegerichte organisatie, een belangrijke basis. Vilans zal haar passie en persoonlijke drijfveren voor goede zorg vanuit aandacht voor de mens missen. We vertrouwen op een blijvende samenwerking in Stannies nieuwe rol bij de RVS.'

Meer informatie? Neem contact op met:

MirellaVoorzitter raad van bestuur
Mirella
Minkman
Voorzitter raad van bestuur m.minkman@vilans.nl 030 7892300
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl