Hilair Balsters

Hilair Balsters

Vilans haalt verhalen op: Een gewoon leven voor Victor

In 2016 haalt Vilans verhalen op. Verhalen van mensen zoals Victor. Victor is 11 en functioneert op het niveau van een 1-jarig kind. Wat heeft een gezin nodig om hun leven te leiden zoals ze willen? Welke vragen hebben ze? Antwoorden op deze vragen helpen ons om de juiste kennis te ontwikkelen en beschikbaar te stellen.

27-06-2016

'Na 2 maanden wist ik als moeder al dat Victor anders was dan andere kinderen. Ik kon het niet precies aanwijzen, maar voelde duidelijk dat hij zich anders ontwikkelde dan Ruben, zijn 2 jaar oudere broertje.'

Lees het verhaal van Victor (pdf)

Onze insteek

Mensen die voor langere tijd afhankelijk zijn van zorg vormen onze drijfveer. We willen dat de zorg voor hen goed werkt. Dat zij zoveel mogelijk het leven leiden dat ze willen, ondanks ziektes, ouderdom of beperkingen. Dat zij zich 'mens' voelen.

Onze insteek is: het versterken van zorgprofessionals, zodat zij betere zorg kunnen leveren en trots kunnen zijn op hun werk.

Daarvoor ontwikkelen we, samen met het werkveld, nieuwe kennis en maken we die kennis op een laagdrempelige en toegankelijke manier beschikbaar. Kennis over de inhoud én kennis over het toepassen in de dagelijkse praktijk, voor iedereen die betrokken is bij de langdurende zorg. Van verzorgende tot bestuurder, van verzekeraar tot gemeenteambtenaar, van huisarts tot mantelzorger.

Zo werken we samen aan een toekomstbestendige samenleving die passende zorg en ondersteuning biedt aan kwetsbare mensen.

Meer informatie

Meer informatie? Neem contact op met:

HilairSenior adviseur
Hilair
Balsters
Senior adviseur h.balsters@vilans.nl 06 22 81 00 70
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl