Naar hoofdinhoud Naar footer

Jasmin Pekaric

Door mijn ervaring in het onderwijs bij onder meer bij Hogeschool Utrecht en Hogeschool Leiden en in de zorg als fysiotherapeut, hoop ik continue bruggen te slaan tussen de sectoren. Dit doe ik liefst door in het driehoek tussen wetenschap- onderwijs- werkveld (maatschappij)te verbinden en bij te dragen.

Het liefst doe ik dit ook op het internationaal podium waarin we ook buiten de grenzen kennis en ervaring brengen en ophalen. Als teamleider werk ik graag met ‘hartwerkers’ in teams en help ik ontwikkeling en leiderschap verder op ‘smaak’ te brengen.

Wapenfeiten

  • Mijn kennis uit de zorg draag ik met mij mee in het werk dat ik doe.
  • Met mijn ervaring in het onderwijs en met trajecten in de lijn van verbinding onderwijs-onderzoek-beroepspraktijk draag ik bij aan kennisontwikkeling en kennisdeling, innovatie en verbinding.
  • Als teamleider ben ik een meewerkend voorman en leg ik het accent op ontwikkeling en leiderschap in resultaatverantwoordelijke teams.
  • Met een zekere internationale ervaring en visie op ‘global competent professional’ draag ik warm hart toe aan over de grenzen met elkaar samenwerken en van elkaar leren.