Naar hoofdinhoud Naar footer

Sarike de Zoeten

Ik studeerde restauratiewetenschappen in Engeland, had 5 jaar een Restauratie Studio in Rotterdam en vloog de wereld rond. Ik werkte in een museum in Peru, maar ook als projectmanager voor MTV. Toen ons eerste kind geboren werd was ik in opleiding tot database marketeer. Nadat onze oudste als kleine baby heel ernstig ziek werd, was ik genoodzaakt mijn baan op te geven. De consequenties daarvan waren groot en zo belandde ik op de zorgbarricade. Toch heb ik ondanks alles, heel wat aan de ontwikkeling van de zorg en voor mensen met #ZEVMB in het bijzonder, kunnen bijdragen. Ik vind het heerlijk om met mijn kennis, ervaring en creativiteit, bij te kunnen dragen aan de projecten van Vilans!

Wapenfeiten

  • Google mijn naam en het meeste wat naar voren komt, ben ik trots op (Het filmpje Wat je niet ziet staat op 1, een kijkje in ons gezin krijg je hier bij CP-NL maar ook het filmpje dat ik maakte met mijn zoon Bram voor Vilans en de WZD, draagt bij aan inzicht over de ontvangende kant van de zorg).
  • Ik schreef een boekje Langs de weg van ZEVMB, wat vertaald is in het Arabisch en Engels. Er zijn een aantal exemplaren te vinden in de boekenkast van de keuken op de 13e verdieping
  • Mijn levenswerk, Stichting 2CU, Wij zien je Wel en het Kenniscentrum ZEVMB, met de copiloot, het zevmb-paspoort, de zevmb-zorgstandaard (die er nu ook bijna is) en de impact die wij daarmee op ontwikkelingen in de zorg hebben (gehad), heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben en daar ben ik trots op!