Naar hoofdinhoud

Tamara Streng

Adviseur kennismanagement - Strategie en samenwerking

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in verschillende functies in zorg- en begeleidingsland zie ik nu wat er landelijk allemaal aan parels in de zorg aanwezig zijn. Wat er gebeurt wanneer we te veel naar binnen gericht zijn, wat we dan over het hoofd zien en hoe we samen vele malen verder komen dan alleen. Het is makkelijker gezegd als gedaan en toch, daar waar het gebeurt, ontstaat er verbinding en kan je met elkaar ook de moeilijke dingen aan.

Ik kan echt genieten van de mooie dingen die gedeeld worden via online kanalen, maar ook tijdens fysieke bijeenkomsten. Ik draag graag bij aan die onderlinge verbindingen om samen een stap verder te komen.

Wapenfeiten

Brede ervaring en kennis over de zorg (in het bijzonder de gehandicaptenzorg) door betrokken/ werkzaam te zijn geweest als verzorgende, maatschappelijk werker, vrijwilliger, persoonlijk begeleider, coach en adviseur leren & ontwikkelen.

  • Leer & ontwikkelaanbod realiseren voor medewerkers/ teams in de gehandicaptensector.
  • Ruim opgebouwd online en offline netwerk in de zorgsector.
  • ‘Voeten in de klei’ activiteiten door betrokken te zijn bij gezinnen met een ZEVMB-kind via ‘Wij zien je wel’ (www.wijzienjewel.nl).